Vi ses i Helsingborg den 18 mars

Helsingborgs Konserthus

Planeringen för FoV galan i Helsingborg är igång

Den åttonde folk- och världsmusikgalan i Helsingborgs Konserthus blir lördag 18 mars.
Arbetet med planering av seminarier på Dunkers Kulturhus är i full gång och du är välkommen med förslag på spännande aktuella ämnen för seminarier eller andra idéer. På Dunkers Kulturhus blir det också blir ytterligare en konsert med en stor artist. Det planeras också för Kringaktiviteter - Folk på stan - och så klart ska vi ha en för- och en efterfest värd namnet även 2017.
Det blir också Nordic Showcase i Helsingborg i anslutning till galan - mer om detta senare.
Folk & Världsmusikgalan 2017 arrangeras av Kulturens, Riksförbundet för Folkmusik & Dans, Sveriges Spelmäns Riksförbund, Svenska Folkdansringen och Eric Sahlström Institutet i samarbete med och med stöd av Helsingborgs stad, Dunkers, Musik i Syd och en rad organisationer och institutioner inom genren.
Galan direktsänds i Sveriges Radio P2.